Turridning

Turridningar erbjuder vi till alla som önskar prova dessa stora, snälla och pampiga hästar. Vi har fåtal hästar så grupperna är små.

Vi har inga bestämda dagar/tider, utan har turridningar enligt önskemål. Våra hästar arbetar från mars- nov och används 4-5 dagar i veckan.

Vi har inga kunskapskrav utan erbjuder ridning till alla, turerna varierar efter era önskemål.

Barn under ca 13 har ledare v.b.

En timmes turridning 750kr

Vi träffas i stallet, hjälps åt med hästarna innan och efter, vi hjälper till om ni känner er osäkra. Vi rider ut i naturen en timme. Efter ridning avslutar vi med en fikastund.

Längre turridning 1500kr

Vi träffas i stallet, hjälps åt med hästarna innan och efter, vi hjälper till om ni känner er osäkra. Vi rider ut i omväxlande natur och är borta ca 1½-2h beroende på hastighet. Efter ridning avslutar vi med en fikastund.

Betalning i förskott mot faktura, kontant eller Swich på plats.

Vi avbokning innan 48 tas ingen avgift, men vid avbokning efter 48h tas 50% av ridavgiften ut. Vid utebliven ridning utan avbokning faktureras hela beloppet.

För att boka ridning eller om ni undrar om något maila gärna. Ni kan också nå oss per telefon, om ingen svarar skicka sms så svarar vi så fort vi har möjlighet.

Vi har tillstånd från jordbruksverket, godkända av länsstyrelsen och ansvars försäkrade i If.


Följ, Dela och Gilla oss på sociala medier

Adress

Har du frågor eller funderingar är du alltid hjärtligt välkommen att höra av dig via e-mail:
stallidun@live.se
eller per telefon: 073-985 38 63

Vägbeskrivning

Vår gård är belägen i en liten by som heter Övre Söderby, mellan Stockholm och Nynäshamn. Vi har ca 5 mil till Stockholm, 3 mil till Nynäshamn och Södertälje. Ni är alltid välkomna att komma och titta på våra hästar.